Sunday, 21 March 2010

Maaliskuun aurinkoHitaasti tuntuu välillä elämä edistyvän täällä maalla. Mutta nyt vihdoinkin valkoiset kaakelit nousevat kylpyhuoneen seinälle. Kummisetä kävi vähän antamassa alkuvauhtia. Eteisestäkin alkaa pikkuhiljaa hahmottamaan jotain, kun kaakelipinot siirtyvät työn edistyessä. Lattialaatatkin ovat valmiina. Ne ovat sellaiset tumman harmaat.

Tähän asti olen pitänyt keittiön pöydällä mummon vanhoja pöytäliinoja. Pöytäkin on isomummon vanha ruokapöytä. Piti kuitenkin käydä ostamassa siihen vahakangas, kun se on niin näppärä ja huoleton lasten kanssa. Löysinkin sellaisen sinivalkokukallisen. Olohuoneeseen tulee iso ruokailupöytä, mutta se ei taida valmistua tätä vauhtia pääsiäiseksi, kun kylpyhuone ja sauna ovat tärkeämpiä.

Tein elämäni ensimmäisen kristallikruunuostoksen. Eilen näpräsin kaikki pienet kristallit paikoilleen ja nyt ihmettelen, minne lampun oikein sijoittaisin. Kai se pitää nyt toistaiseksi "säilöä" keittiöpöydän päälle valaisimeksi, ettei tarvitse naulakossa kuitenkaan roikkua.

No comments:

Post a Comment