Sunday, 16 February 2014

AterimiaSain jo viikkoja sitten sekalaisen sarjan aterimia. Ne ovat tuossa vieressä peltirasiassa odotelleet inspiraatiota puhdistukseen. Se ei kuitenkaan näyttänyt tulevan tänäkään viikonloppuna, vaikka äsken kaupassa katselin puhdistusainehyllyä. Lisäksi olen netistä lueskellut erilaisia puhdistuskikkakolmosia. Joissakin suositellan pyykinpesupulverissa pesemistä, toisessa soodalla kiehuttamista foliopaperin kanssa ja suolaakin taittiin suositella ja etikkaa. Mitähän kokeilisin?Keskellä olevasta puukosta tulee varmasti lempparini. Se on sellainen naisen käteen sopiva. Harmi, kun siihen ei ole tuppea. Minulla on muuten jossain kaapin kätköissä ihan omatekemä puukkokin. Siihenkin jäi tuppi tekemättä. Mihinkähän raskin puukkoa käyttää. Koivun oksien katkomiseen juhannussalkoa varten?

Nämä ovat aika hauskoja. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin näillä on pilkottu sokeripaloja.
Pastorilassa on  ihan arkikäytössä Sorsakosken haarukat ja veitset. Ne sellaiset, jotka löytyivät joka talosta ennen. Koskaan en ole kuitenkaan törmännyt Sorsakosken paistohaarukkaan ja -veitseen. Niillä on massiivisesti kokoa ja näköä ja muotoakin löytyy. Alinpana on tavallinen haarukka, jotta kokoa voi verrata. Näille on kyllä käyttöä! Nyt vain odottelemaan pääsiäistä ja herkullista pääsiäislammasta.

2 comments:

  1. HIENOJA ATERIMIA ja itse en osaa suositella mitään puhdistuskeinoa mutta kerro sitten kun olet havainnut jonkun keinon hyväksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ole vielä keksinyt, mutta kerron heti kun keksin keinon :)

      Delete