Saturday, 19 September 2015

PaluuMinua on lähestetty useammalta taholta ja toivottu, että palaisin päivittämään Vanhan Pastorilan blogia. Mitään oikeaa syytä hiljaisseloon ei oikeastaan ole. Olen edelleenkin jatkanut valokuvaamista, mutta minusta on tullut kovin valikoiva kelpoisten kuvien suhteen. Pastorila on elänyt perheen arjessa. Jossain välissä tuntui, ettei oikein mitään merkittävää tapahdu, mutta ei kai näin vanhan talon historiassa päivissä ja viikoissa mitään kovin ihmeellistä tapahdukkaan.

Mukana kulkeva perhe on "kutistunut" yhdellä: vanhin lapsi kirjoitti keväällä ylioppilaaksi, muutti omaan kotiin ja aloitti opiskelut yliopistossa. Keskimmäisen harrastusten takia olemme ehkä oleskelleet enemmän kaupungissa kuin maalla ja perheen yhteinen aika on pitänyt jakaa eri tavalla kuin aiemmin. Toisaalta perhe on kasvanut yhdellä nelijalkaisella. Talossa on nyt kaksi kissaa.

Selasin viimeisempiä päivityksiä ja minua hymyilytti. Vaikka itsestä tuntuu, ettei mitään merkittävää edistystä talon entisöinnissä ja sisustamisessa ole tapahtunut, niin on sittenkin. Sokerisaksia on nyt köökin seinällä kaksien sijasta kolmet ja vanha koulutaulu on vaihtunut toiseen.

Minä lähden viettämään kaupunkiin ystävien kanssa teatteri-iltaa. Matkoihin mantereelle ja takaisin menee 3 tuntia. Mukavaa viikonloppua !

4 comments:

 1. No niin, onhan sokerisakset ja koulutaulun vaihtuminen isoja muutoksia ;-) Kiva, kun kirjoitit taas, täällä on niin mukava käydä - tunnustelemassa tunnelmia pohjoisemmalta saarelta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saila :) Erikoisterveiset ihanille pojille !

   Delete
 2. Yömyöhäinen hei! Kiva kun jatkat kirjoittamista, saaren maisemat ovat mahtavat ja vanhan talon tarinat kiinnostavat!

  ReplyDelete