Sunday, 7 February 2016

Kevätkujeita

Pastorila on nukkunut talviunta. Jokatoinen viikonloppu on mennyt kaupungissa lasten harrastusten takia. Olemme vain piipahdelleet lämmittämässä taloa. Lumitöitäkin tehtiin tälle talvella tänään ensimmäistä kertaa. Lunta ei juurikaan ole ollut.

Ulkolämpötila on plussan puolella ja koska päivänvalo on lisääntynyt, olen alkanut miettimään kaikenlaisia uudistuksia. Useampi ilta työpäivän jälkeen on vierähtänyt rautakaupoissa. Remonttitarvikkeita on hankittu kaupunkiasuntoon, mutta kaikenlaista on tarttunut mukaan Pastorilaankin ja juuri tuossa äsken kuljin mittanauhan kanssa ensiviikon hankintoja varten.

Se on hauskan näköinen vesihana.

Mutta ei se olekkaan oikea vesihana vaan...

kukkaruukku, joka pääsee portin pieleen. Portin päällä on naulattuna pohjastaan punottu kukkakori, joka ei taida enää ensi kesää nähdä. Mutta nyt saan portin vierusta tämän veikeän kukkakorin aidantolppaan. Nyt kun vielä keksisin, mitä kukkia ruukkuun laittaisin, että se pääsisi oikein oikeuksiinsa.


Mukavaa alkavaa viikkoa Pastorilasta !


2 comments:

  1. Puutarhamieli tosiaan herää näiden kelien myötä! (Jos oli ikinä mennytkään nukkumaan ;-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meille tuli sitten kuitenkin lopulta talvi ja lumi. Mutta mieli on silti keväinen ja kyllä se kesäkin tulee ja toivottavasti oikein kunnon sellainen !

      Delete