Saturday, 16 April 2011

Mitähän sitä keksisi?Parin viikon ajan, kun on ulko-oven aukaissut, ovat joutsenet kronkkuneet suurissa muuttoparvissa. Tänä aamuna näyttää vuoro vaihtuneen kurkiparville. Juoksin pihan poikki kameran kanssa ottamaan kuvan varastosta, jossa on kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta odottamassa inspiraatiota. Nyt olisi inspiraatiota tehdä jotain, mutta mitä?

Kameralaukuille pitäisi saada johonkin oma naulakko. Saisiko vanhasta ikkunasta tehtyä peilin eteiseen? Rapsuttaisiko ulkoportaista tai penkistä vanhaa maalia pois? Suunnittelisiko portaiden kaiteisiin ristikkomallin? Taidan ottaa kynän ja paperia ja suunnitella varastoon sellaiset vanhan malliset liiterin ovet. Vanhoista saunapaneeleista varmaan saisi sellaiset aikaiseksi, jos löytyisi vielä runkomateriaaliakin.

Kuvasin viikolla koulun portaiden kaiteita. Tuollaiset ristikot voisivat piristää Pastorilankin vähän tylsähköjä 80-luvulla päivitettyjä porraskaiteita. Täällä on muuten useita kauniita vanhoja koulurakennuksia. Tiedän ainakin kolme. Yksi niistä on edelleen alakouluna, yhdessä on ravintola ja yksi on yksityisomistuksessa. Viimeksi mainittu huokailee suurimman osan vuotta tyhjillään. Tervehdin rakennusta päivittäin, kun ajan sen ohitse.

No comments:

Post a Comment