Sunday, 23 June 2013

Ruokapöytä-projektin edistyminen


En malta olla päivittämättä tilannetta ruokapöytä-projektin edistymisestä. Lattialankut on nyt puhdistettu maalista. Maalia oli paksusti ja monta kerrosta ja työvaiheita ja työkoneita ja kokeiluja tarvittiin monenlaisia ennenkuin löytyi meille sopivat menetelmät.

Lankut on nyt kannettu pöydän jalkojen päälle sisälle ja niitä on käännelty ja sommiteltu vastakkain. Kävipä jopa niin, että neljästä varatusta lankusta sopivaan leveyteen tarvitaankin vain kolme. Yksi jää siis odottamaan jotain muuta kivaa käyttöä.

Oikean leveyden testaamista varten otin kaapista esille isovanhempieni häälahjaksi saaman astiaston. Leveys on nyt täydellinen!Tätä kirjoittaessa lankut ovat taas ulkona ja niitä työstetään edelleen yhteensopiviksi.  Myös pöydän jalkoja joudutaan vielä säätämään. Tässä vaiheessa on kuitenkin jo kiva pohtia, miltä pöytä valmiina tulee näyttämään, minkä värin pöydän jalat saavat ja millaisen käsittelyn lankut saavat vielä päälleen menettämättä kuitenkaan vanhaa kauneuttaan? Hyviä ehdotuksia? Siinäpä sitä onkin...

2 comments:

  1. Kaunis pöytä tulossa! Käsittelyyn en ota kantaa, kun en osaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Käsittelytoimenpiteet ovat edelleen pohdinnan alla.

      Delete