Saturday, 17 May 2014

Lauantaiaamua köökistä!Toukokuun aamu kylpee auringonpaisteessa.  Tänä viikonloppuna oli tarkoitus laittaa peruna maahan, mutta loukkasin jalkani viikolla ja siitä pitää saada turvotus laskemaan, että jalan voi sitoa. Sitä se on tämä kevät tiennyt. On ollut sen verran kiirettä ja vauhtia, ettei ole ehtinyt pysähtyä ja elimistö sitten laittaa stopin pakosta. Onneksi ei mennyt kuin nivelsiteet, mutta pitää kuulemma ottaa ihan rauhallisesti seuraavat kaksi viikkoa, ettei tule katastrofi eteen jalan kanssa.

Pastorilassa olisi kaikenlaista kevätpuuhaa. Puutarhatraktoriin ostettiin uusi akku ja koska en nyt voi haravoida pihaa, saa mies ajella sweeperin kanssa ristiin rastiin. Hiekkalaatikon hiekka pitäisi siirtää nuotiopaikan ympärille ja hiekkalaatikko täyttää mullalla. Siirrän sinne mansikat, kun ne eivät oikein niityllä menesty. Hiekkalaatikon päälle on hyvä virittää verkkokin.

Hyvää ja aurinkoista lauantaita vanhasta Pastorilasta!

1 comment:

  1. No harmillisesti sattui tuo loukkaantuminen keskellä kiireisintä kevättä. Miehelläni katkesivat/repesivät nivelsiteet kädestä kun kaatui pyörällä. Pari viikkoa sitä kipua kärsi ja kun ei ollenkaan tullut paremmaksi, niin meni lääkäriin. Lääkäri oli kirurgi, joka sanoi heti ettei vamma parannu itsestään ja niinpä käsi leikattiin. Sitten käsi oli kipsissä kaksi viikkoa ja nyt vielä neljä viikkoa lastassa. Toivotaan, että omasi ei ole noin pahasti vaurioitunut ja paranee pian. Mukavaa viikonloppua kuitenkin sinullekin ja toivon etten pelästyttänyt sinua nyt tällä kirjoituksella. Ole kuitenkin valppaana vammasi kanssa, jos ei rupea paranemaan.

    ReplyDelete