Sunday, 4 May 2014

Listoja huutokaupastaPari viikkoa sitten huusin paikallisesta huutokaupasta listoja. Muutakin olisi ollut, mutta olen tarkka, mihin asti hintarajan asetan. Ainoastaan laatikollinen hopeisia haarukoita ja veitsiä jäi harmittamaan. Kilpahuutajani olisi myynyt ne minulle 10 euroa kalliimmalla kuin hän itse ne huusi, mutta maksimihintani oli sama kuin hänen.
Listat ovat oikeastaan niin kauniita, että tarvitsevat vain kunnon pesun. En aio hioa, enkä uudelleen maalata niitä. Huutokauppaostokseni muuten kiinnostivat ihmisiä, mitä aion niistä tehdä? Oikeaan käyttöön tietenkin. Olen laskeskellut, että jalkalista riittää kiertämään porstuan.
Laskin siis, että listat riittävät porstuaan. Tässä ne ovat matkalla kuitenkin ullakolle. Yllätys, yllätys, porstuan seinät täytyy maalata ja hankkia vielä listaa oviin ja ikkunoihin. Nämä projektit eivät lopu koskaan!Sinne menivät!

Blogissa on ollut hiljaista pitkän aikaa. En muista toista tällaista kevättä. Joka kerta, kun olen yrittänyt tarttua kameraan, se ei ole ottanutkaan yhtään kuvaa blogiin asti. Pää on ollut täynnä ajatuksia, mutta ne eivät ole asettuneet järjestykseen julkaistavaksi. Aurinko ja lämpö ovat sulattaneet roudan pikkuhiljaa. Odotan kesää, niin paljon!

4 comments:

 1. Oi että, ihan mielettömän kauniit. Harvapa ajattelisi, että listoja voisi löytää huutokaupasta. Kelpaisi mullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huutokaupoista voi tosiaan tehdä löytöjä :D Pienet ja paikalliset ovat niitä, mistä löytyy odottamattomiakin löytöjä.

   Delete
 2. Sama juttu, mäkään en osannut ajatella, että listoja saa huutokaupasta. Hieno löytö. Mä olisin ehkä ostanut ne hopea-aterimet sillä +10:llä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä jäi vähän harmittamaan.

   Delete