Sunday, 1 January 2012

Tässä mennään! Here we go!

Kovin alkaa tuntua tilan ahtaus, kun puoli taloa on edelleen työn alla. Eristysmateriaali kulkeutuu edelleen joka paikkaan. Jopa pyykkikoneeseen puhtaiden vaatteiden mutkiin. Edistystä on kuitenkin tapahtunut huimasti. Lämpötila pysyy kylmällä puolellakin vähintään + 13 asteessa. Sähkömies tulee ensi viikolla asentamaan uudet patterit ja valokatkaisimet. Valokatkaisimet ovat vanhaa uustuotantoa.
Makuuhuoneen isot valkoiset kaapistot, jotka näkyvät olohuoneen lattialla lähtevät tänään varastoon. Kaapiston tilalle tulee vanha vaatekaappi.
Huoneet ovat pintakäsittelyä vaille valmiit. Alkuperäiset katot pestään ja maalataan, lattiat maalataan ja seiniin pitäisi löytää vielä ne sopivat paperitapetit.
Ilmoittauduimme molemmat puutyökurssille kevääksi. Tarkoitus on tehdä kaikki sisäovet uudelleen vanhojen mallien mukaan, mutta jo olemassa oleviin aukkomittoihin. Vanhat oviaukotkin olisivat hirsirungosta löytyneet, mutta ne saavat nyt jäädä, koska sijoittelultaan eivät ole niin sopivia. Uusista tulee kapeampia ja korkeampia kuin vanhoista.

No comments:

Post a Comment