Saturday, 4 May 2013

LeivänpaahdinPastorilassa on leivänpaahdin, aaah! Paras hankinta pitkään aikaan ja kyllä minä olen siitä nauttinutkin. Paitsi tänä viikonloppuna, kun joudun olemaan kaupungissa nelijalkaisten otusten ja yhden urheilevan ja kilpailevan lapsen kanssa koko viikonlopun. Tai riippuu hieman kisamenestyksestä, pääsemmekö maalle.

Paahtimelle ei ole vielä paikkaa. Sitä on nyt viikon ajan siirrelty keittiössä tasolta toiselle. Yritin ehdottaa, että ikkunalaudan aamiaispöydän päässä, voisi tehdä hieman leveämmäksi (sitä ei ole ollenkaan, vaan ikkunasyvennykset, mutta eivät aivan tarpeeksi leveät kuitenkaan), että paahdin olisi kätevästi esillä.

Tästä paikasta keittiössä en kuitenkaan helposti luovu paahtimen eduksi, vaikka se siinä nyt nököttääkin. Taso on minun "tietokonepöytäni". Tosin jaan sen leipäkoneen, keittokirjalaatikon ja lehtipinon kanssa.

Mukavaa lauantaita!

2 comments:

 1. Oi! Leivänpaahdin on minusta ruuanvalmistuskone nro 2 tärkeysjärjestyksessä (nro 1 on vedenkeitin). Paahdettu leipä on niin hyvää, ruisleipä varsinkin, nam.
  Vai sellainen työpöytä :-D Kuulostaa jossain määrin tutulta, tässä teen työtä keittiön ruokapöydällä ja seurana on pasuunakukan pistokas ja siemenkylvöjä, kirjapino, kameratarvikkeita, kiikarit ja lintukirja sekä joskus myös ruokaa.
  Voi että, kisamenestystä ei uskalla toivottaa kun sitten ette kai pääse niin aikaisin takaisin saareen ;-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kisoissa meni koko viikoloppu. Tällä viikolla olemme sitten ottaneet aikaa kiinni. Harmi, että on sataa ripotellut koko viikon.

   Delete