Saturday, 11 February 2012

Ihan tyhjä olo, So Empty with the Feelings

Vaikka viimeinen talvikuukausi on melkein voiton puolella, ovat takin taskut aivan tyhjät. Pari viikkoa kovia pakkasia söi miestä ja naista. En jaksanut kovassa pakkasessa edes innostua upeasta täydestä kuusta juustonkeltaisessa asussaan. Nämä kuvat ovat sunnuntailta, kun aurinko laski meren taakse.

Yhtä huonolla mallilla on Pastorilan remontin eteneminen. Ajatukset askartelevat kaupunkitalossa ja että jotain pitäisi senkin eteen tehdä. Kaksi taloa ei voi yhtä aikaa olla, yhtä suuren muutoksen alla. Viikolla tuli ensimmäinen urakointitarjous. Todennäköisesti tartumme siihen ja kaupunkikotimme on muutaman kuukauden asuinkelvoton rakennusmiesten valloittaessa sen.

Joudumme tai saamme siis muuttamaan Pastorilaan, joten Pastorilan remontin kakkosvaihe viivästyy vuodella. Toisaalta se on oikein hyvä asia. Ehtii mukavasti viimeistellä asioita ja nauttia itsekkin taas kesästä, eikä hautautua talon alla olevaan hiekkadyynin siirtämiseen, kuten viime kesänä.

2 comments:

  1. Kasvukausi lähestyy, joten Pastorilassa on varmaan hyvä olla...? Voidaan taas keväällä tehdä jotain pientä vaihtoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin lähestyy. Taidan karsia rankalla kädellä perennoja kaupungista. Laitan varmaan yrttejä enemmänkin, että niistäkin jää jaettavaa. Sain nimittäin kummitädiltä kuivurin, niin se inspiroi erilaisiin kokeiluihin.

      Delete