Sunday, 26 February 2012

Pöytä, The Desk

Syksyllä hankittu talonpoikaispöytä piti raivata työkaluista, että saatiin lisää pöytätilaa perheelle. On se vaan, niin omituista, että vaikka on kuinka monta työkalupakkia, niin remontin aikana työkalut lojuvat kaikkialla muualla paitsi asiallisissa säilytyspaikoissa. Olin suunnitellut tätä pöytää itselleni työpöydäksi olohuoneeseen. Taisin menettää sen jo ennenkuin ehdin ottaa edes käyttöön. Tyttäreni ilmoitti tänään, että haluaa pöydän omaan huoneeseensa yläkertaan. Mitäpä tuohon enää äiti menee sanomaan, jos teini-ikäiselle kelpaa kunnon huonekalut. Oikeastaan olen aika ilahtunut, että saan alkaa uuteen "aarteen metsästykseen".

3 comments:

 1. Talonpoikaishuonekalut ovat ihania!

  ReplyDelete
 2. Onnea aarteenmetsäksykseen:) Meillä on täällä ihan sama ilmiö, vasaroita, eripari ruuveja ja nauloja, puristimia, hiekkapapereita...

  ReplyDelete
 3. Saila: Ne ovat kyllä ihania. Tämä on vähän uusi aluevaltaus minulle antiikin saralla. Hurmaavia ja niin aitoja, rakkaudella valmistettuja!

  Maarit: Kiitos! Kun lumi vähän vähenee ja aurinko alkaa kunnolla paistaa, niin lähden kolkuttelemaan ovia. Josko kyläläisillä olisi kaikenlaista ylimääräistä aitoissa ja talleissa. Pitää kuulemma osata kysyä.

  ReplyDelete