Thursday, 7 March 2013

Eilinen talvimyrskyEilinen talvimyrsky oli melkoinen. Siitä ei ole enää tietoakaan tänään, joten laitanpa nämä kuvat siinä toivossa, että talvi kääntyy nyt kevääksi.


Ehdin jo ihastella puunrunkoja lumirajasta ja eikö totta! Lumiraja on aivan selkeästi vetäytynyt. Mitä nyt tämä lumimyrsky sitten tietenkin kadotti vanhat ruohon tupsut uudestaan lumen alle. Melkein ainakin.

Opin tänään siirtämään kuvat kamerasta tietokoneelle uudella tavalla. Ennen ne siirtyivät automaattisesti, kun laitoin johdon kamerasta tietokoneeseen. Nyt on yksi asia opittu. Vielä kun oppisin järjestelemään ja muokkaamaan valokuvia. Pelkäänpä pahoin, että pitää ilmoittautua jollekkin kurssille, koska oma kapasiteettini omaksua uusia asioita näyttää olevan aika nollassa.Onneksi tämä kehräävä kissakaveri osaa lohduttaa. Ja tänäänhän paistaa aurinko, kun kurkistaa verhon raosta ulos.

2 comments:

  1. Onneksi myrsky on ohi. Eilen tullut uusi lumi ei varmaan ole kumminkaan kovin tiiviiksi tai jäiseksi pakkautunut, se sulaa äkkiä paljastaen taas maan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jospa se olisi sitä kevään sulattavaa lunta :)

      Delete