Friday, 29 March 2013

Hyvää pääsiäistä!Olin melkein unohtaa hankkia pääsiäiskukat kokonaan kiireiden takia! Onneksi puolisoni on kukkaihmisiä ja ilahdutti koko perhettä tuomalla kukkia kotiin. Kukkaset odottavat nyt kaupunkikodin pöydällä siirtoa Pastorilaan, jossa istutan ne sunnuntaina varastosta löytämääni pieneen sinkkiastiaan.

Aurinko paistaa upeasti! Aikaisempina vuosina maa on jo pilkottanut useasta paikasta ja olemme pääsiäisenä avanneet grillikauden. Nyt on lunta ja jäätä niin paljon, että grilli saa pysyä vielä kiltisti varastossa. Suuria lintubongauksiakaan ei ole tiedossa, kun auringosta huolimatta sää on liian kylmä. Aikaisin aamulla voi kyllä nähdä haukkojen ja kotkien kaartelevan peltojen yllä.
Vaikka lunta on pihalla vielä näin paljon. Ovat tiet jo niin sulia, ettei potkukelkoilla ole enää sinne asiaa. Hankea vasten näkyy varjona puhelinlanka, joka kulkee etupihamme yli. Kuinkahan kauan vielä kestää, kun pääskyt siinä istuskelevat?

Hyvää pääsiäistä!

6 comments:

 1. Voi, pääskyt ♥
  Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 2. Kevät taitaa olla myöhässä vähän joka puolella tänä vuonna. No kyllä se sieltä vielä tulee, ja pääskyset myös. Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuleehan se, mutta jotenkin se on kiva, kun ei tule kerralla, vaan kevät valmistaisi ja herättelisi kunnolla. Vihreälle luonnolle on rankkaa, kun ei osaa valmistautua.

   Delete