Sunday, 6 October 2013

Kipsipölyn seassaHitaasti, mutta varmasti alkaa olohuone muotoutua. Kullervon sotaanlähtö sai toistaiseksi tauluparikseen valokuvan isoisästä. Myöhemmin tähän tulee jotain muuta. Hirsiseinien väleissä on vieläkin kipsipölyä. 

Ruokapöydän paikka on suunnilleen tässä. Pöytä vaatii vielä laittoa, että sen voi ottaa käyttöön. Pintakäsittelystä käydään yhä taistoa viivytystaktiikalla. Kaunis se on joka tapauksessa.

Kattolamppu pöydän yläpuolelle on vielä aivan ajatustasolla. Ehkä sekin tässä muotoutuu kirkkaaksi mielikuvaksi, kun jaksaa pohtia. 

Flunssa on vetänyt mielen matalaksi. Lepoon on jäänyt liian vähän aikaan ja puolikuntoisena ei oikein jaksa mitään tehdä. Ulkona riittää vielä lämpöä, mutta voimakas tuuli jäähdyttää tasaisen varmasti ja se alkaa tuntua jo sisälläkin. Illalla laitettiin tuli ensimmäisen kerran uuniin. Se tuntui niin hyvältä!

4 comments:

 1. Pikaista paranemista! Tämä on just sellaista aikaa, että kurkku tuntuu kipeältä vähän väliä. Sitkeitä olette kun nyt vasta laitoitte tulet ensimmäistä kertaa!
  Hieno tuo Kullervon sotaanlähtö. Minulla on se postikorttina remonttikansiossa, sillä otan siitä inspiksiä tupaani. Miten, se nähdään ehkä joskus viiden vuoden päästä :-D Mutta tupaani tulee joitakin jugendkalusteita ja haluan tuota ihanaa syvää turkoosia väriä, en mitään vaaleaa sisustusta. Ja tähtikatosta olen haaveillut jo kymmeniä vuosia, olisiko aika toteuttaa... ehkä kuistille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akseli Gallen-Kallela kävi hakemassa inspiraatiota Italiasta. Värimaailma on upea. Todellakin upea!

   Delete
 2. Hevonen on muuten noissa yhdistävä tekijä :) Komeat taulut!

  ReplyDelete