Monday, 21 October 2013

TalvisuojaLiiterin päädyssä oli valtava ruusupuska. Todellakin oli. Eilen se poistettiin kokonaan ja paikka näyttää nyt tältä:
Toiseen päätyyn rakennettiin tänä kesänä puuliiteri ja sen etuosaan pihan puolelle puutarhakaappi, jonka kaksoisovet näkyvät kuvan oikeassa reunassa. Mielestäni toinen pääty kaipasi samanlaisen "lisäosan". Tämä tulikin nopeasti ajankohtaiseksi, sillä kaikki talvisuojaan menevä, ei mahdu enää varastoon. Puutarhatraktori lisävarusteineen olisi jäänyt tänä vuonna taivasalle, sillä päävarastoon on mahdutettu puutavaraa, puuntyöstövälineitä ja mm. höyläpenkki.

Niinpä päädyimme ajatukseen, että teemme pikapikaa liiteriin toiseen päätyyn katoksen. Tilasimme eilen lisää puutavaraa ja se tulee saareen tiistaina tai keskiviikkona, jolloin pääsemme tekemään katosta. Katoksen alta poistettiin eilen valtava ruusupuska ja pyykkinarut, joiden kiinnikkeet näkyvät seinässä.

Eikä siinä kaikki! Katoksesta tulee tietenkin väliaikainen. Myöhemmin tehdään niitylle rankalato, jonne saa tulevaisuudessa talvisäilöön menevät tavarat ja liiteri laajennetaan, niin, että siihen saadaan lämmin verstas. Eikö olekkin mainiota! Haluan ainakin pylväsporakoneen ja ....


2 comments:

 1. Ihania suunnitelmia! Nyt onkin vielä ihan hyvää aikaa rakennella ja puuhastella ulkona, tuskin oikea talvi vielä tulee pitkään aikaan. loppu viikosta luvataan jo lauhtuvaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olemme pitkään haaveilleet lämpimästä puuverstaasta. Se nyt ei tietenkään toteudu heti, eikä kohtakaan, mutta ainakin löysimme hyvän ratkaisun asiaan.

   Ja sitä odotellassa saadaan tosi tarpeeseen katos puutarhatraktorille.

   Delete