Saturday, 19 October 2013

TorkkupäiväKun päästin kissan ulos aamulla puoli viideltä, ei ollut vielä lunta maassa. Mutta mitenkäs siinä kävikään myöhemmin aamulla! Kissakin tuli sisään. Olemme molemmat nukkuneet pitkät päikkärit.
Kissan tassut ovat niin ihanat! Kyllä näillä kelpaa lumessakin kyllä tassutella.
Onhan se ihan satumaisema, kun eka lumi sataa. Kun toiset alkavat laskemaan päiviä jouluun, minä alan laskemaan päiviä kesään. 

Aidan takana on hyötytarha. Raskas aita tipahti saranoiltaan. Sitä ei taida talveksi enää kukaan korjata, mutta kiinni se pitää pitää, että jänikset pysyvät pois pihan puolelta.

Leppoisaa lauantai-iltaa!
4 comments:

 1. Ihana kisu kuva tuo eka<3 Vielä varmasti kelit lämpeneekin, ei kait tästä talvi vielä ala lokakuussa?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aurinko paistaa nyt täydeltä taivaalta, ränneistä tippuu vettä ja ensi viikolle on luvassa ainakin + 10 astetta. Pihan rakennuspuuhailuakin tuli yllättäen lisää, joten jos se talvi venyttäisi vähän vielä tuloaan.

   Delete
 2. Voisikin tehdä kesäkalenterin, josta saisi availla luukun vaikka joka viikko ja sitten olisi toukokuu <3
  Minustakin eka kuva on superihana, mitkä silmät! Ja tassut, niin hienot lumivarusteet. Vaikka taitavat livetä puulattialla, Ransu ainakin liukastelee kun se hepuloi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesäkalenteri olisi huippujuttu! Tilaisin sellaisen heti. Kovassa vauhdissa saa tehdä kovasti jarrutustöitä. Kuuluu sellainen hassu anturoiden jarrutusnarskunta :D

   Delete