Wednesday, 27 June 2012

Arvonta


On aika pitää kautta aikojen ensimmäinen arvonta blogissani. 10 000 kävijää on käynyt n. 2,5 vuoden aikana ihmettelemässä saaristoelämää keskeneräisyyden keskellä Vanhassa Pastorilassa.

Yhden arvan saa jättämällä viestikenttään viestin. Toisen arvan saa mainitsemalla blogini omassa blogissaan ja kolmannen arvan saa arvaamalla oikein, mikä on yläpuolella olevan, nykyään lähinnä museoesineen, käyttötarkoitus? Muista mainita, monellako arvalla osallistut. Palkintoja on kolme:


1.Palkinto on pellavainen, käsinpainettu patakinnas ihanalla kananmuna-painatuksella.
2.Palkinto on käsinpainettu Linnut-pipityyny, joka sisältää kauraa ja ohraa. Kylmä- ja lämpökäyttöön. 3.Palkinto on käsinpainettu Siilit-pipityyny. Sisältää myös kauraa ja ohraa.
Kaikki kolme tuotetta ovat paikallisten käsityöläisten valmistamia.

                                              Osallistumisaika on 27.6.-10.7.2012        
                                                             Onnea arvontaan!


16 comments:

 1. Ihanat palkinnot! Osallistun yhdellä arvalla. En osaa sanoa, mikä kaluste/työkalu on! Minulla kesti kauan selvittää, että omalla vintilläni oleva penkki on karstauspenkki, siinä on paikka karstalle. Tuo on vähän samanlainen, mutta itse työkalu eli ratashomma on ihan erilainen.

  ReplyDelete
 2. Yhdellä arvalla mukaan :)

  ReplyDelete
 3. Mukana yhdellä arvalla. t. Rimppakinttu

  ReplyDelete
 4. Osallistun toki :) Taidan saada kaksi arpaa, jos arvaan tuon köydentekovälineeksi ;)

  ReplyDelete
 5. Arvalla mukana :)

  ReplyDelete
 6. Huikean hienot palkinnot tosiaankin. Blogittomana (vielä) tulen mukaan arvontaan yhdellä arvalla, esineen käyttötarkoitusta en tohdi lähteä edes arvailemaan...

  ReplyDelete
 7. Kivan näköinen tuo patakinnas. Minäkin olen mukana arvonnassa yhdellä, koska helteen pehmittämässä päässä ei liiku yhtään ajatusta, että mikähän tuo laite voisi olla.

  ReplyDelete
 8. Kahdella arvalla osallistun ihanaan arvontaan :) Täytyy myöntää että ei sytytä mihin välinettä on käytetty, odotan että saan viisastua :)

  ReplyDelete
 9. Yhdellä arvalla mukaan! Ihanat palkinnot jaossa.

  ReplyDelete
 10. Yhdellä vaan minäkin mukana, koska ei ole omaa blogia jonne linkittää ja minullakaan ei sytytä sitten yhtään tuon välineen käyttötarkoitus. Mielenkiinnolla odotan vastausta..

  ReplyDelete
 11. Mukaan yhdellä arvalla. Aivan vieraan näköinen laite - olisi oiva valehtelioiden klubiin. Jos tiedät iltanuotiolta tuon hauskan kisan, jossa keksitään esineille käyttötarkoituksia ja vain yksi on oikea.

  ReplyDelete
 12. Oi kuinka mukavan visainen valokuva-kisa!
  Ompa aivan erikoinen vempain - olisikohan joku märän pyykin kuivaksi-tiristämislaite??? Jos vaikka märkä lakana käärittäisiin tuon kaulimen muotoisen pötkylän ympärille, ja sitten tuota köyttä lähdettäisiin kaulimen ympärille ratasta pyörittämällä kiertämään ... niin vesi valuisi pois?! Näin "viimeisen työpäivän ennen lomalle jäämistä-iltana" ei mielikuvitus tästä ihmeellisimpiä ideoita luo - jospa loman aikana luovuus jälleen löytyisi ;-)
  Olen mukana kahdella arvalla.

  ReplyDelete
 13. Ihanat palkinnot ja kiva blogi sinulla on. Tulin nyt vasta vieraaksi katselemaan joten olen yhdellä arvalla mukana. En uskalla edes arvata mikä työkalu on kyseessä. T-arja-

  ReplyDelete
 14. Ihan vahingossa eksyin tänne, ja yhdellä arvalla koetan onneani!

  ReplyDelete
 15. Kivan näköiset voitot Sinulla arvonnassa. Olen yhdellä mukana, kun en minäkään millään keksi mikä museovärkki voisikaan olla kyseessä.

  ReplyDelete