Wednesday, 27 June 2012

Pientä siirtelyä

Olen unohtanut ottaa juhannussalosta tänä vuonna kuvan! Ulkona kuitenkin tuulee nyt niin paljon, että menen vasta myöhemmin pihalle. Jotta edes jokin dokumentti kamerallani tästä juhannuksesta kuitenkin olisi, niin tässä ikkunasta otettu kuva juhannuskoivusta porstuan edessä. Kukkapenkissä kukkivat talon eteläpäädystä ensimmäisenä kesänä siirretyt perennat.
Talonpoikaispöytä pääsi eteisestä ja tuoli porstuasta juhannukseksi olohuoneeseen. Läppärit kansoittivat pöytätason hetkessä. Taustalla näkyy lipasto, jonka kunnostin talvella. Sen päällä on isomummon vanha televisio. Ihan riittävä siihen tarkoitukseen kuin se on tarkoitettukin. Eipä sitä juuri kukaan ehdi katselemaankaan.
Nurkissa pyörii kaikenlaista odottamassa oikeaa paikkaa.
Puusohva siirreettiin takaisin säilytyksestä olohuoneeseen. Sen sisus vetää uskomattoman määrän tavaraa ja siksipä jopa kahdelle miehelle otti koville siirtää sohvaa muutaman metrin matka. Äiti- ja lapsikeinutuoli keinuskelevat sohvan edustalla. Matto on muuten tyttäreni huoneesta. Olohuoneen matto odottaa käsittelyä kaupungissa. Näiden pienten huonekalusiirtojen myötä juhannus oli kelvollinen sisälläkin. Onneksi sää oli niin upea, että enimmäkseen oleilimme pihalla ja rannalla. Nyt pitäisi sitten taas siirtää huonekalut syrjään, jotta seinät ja lattia saataisiin maalattua.

No comments:

Post a Comment