Monday, 27 August 2012

Oikea pituus

Pöytäprojekti jatkuu. Olisi tietty voinut käydä niinkin, että lankut olisivat saaneet hieman pitempäänkin oleskella varastossa.


Lankkuja käänneltiin eri puolilta ja pohdittiin, mistä lyhennettäisiin. Niin hyväkuntoisia nämä neljä yksilöä kuitenkin olivat, että ei tuottanut lyhentäminen harmaita hiuksia. Lankut aseteltiin peräkärryn päälle vierekkäin ja pohdiskelimme, olisiko maalista säilytettäväksi vai ei. Uutta pintaa emme haluaisi. Kulunut ja kulahtanut olisi kiva, mutta maalipinta olisi näin melko tilkkutäkkinen Pastorilan olohuoneeseen. Savupirttiin tai vanhan maalaistalon pirttiin tämä olisi juuri sopiva. Pesin lankut mäntysuovalla ja muutamia kohtia piti rapsuttaa puukollakin käyttökelpoisiksi. Nyt ne odottavat tuolla peräkärryssä talliin pääsyä. Joku arki-ilta alamme kokeilemaan sitä  maalinpoistoa.

2 comments:

  1. Tulee upea pöytä :) Toivottavasti maali irtoaa suosiolla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tätä pöytää odotettukin. Nyt olisi viikolla tarkoitus rapsutella maalia. Ei se hiomallakaan olisi paha, mutta sitten pitäisi miettiä pintakäsittelyä. Ja vanha pinta aina kauniimpi tai usein :)

      Delete