Sunday, 12 August 2012

Vesi korkealla


En muista koskaan, että vesi olisi ollut mökillä kesällä näin korkealla. Kai tämä kertoo siitä, että tänä kesänä on todellakin satanut. Jos rantasauna olisi vielä vanhalla paikallaan laineet liplattaisivat melkein kuistin lattialautojen alla. Ehkä ei sittenkään ole huonoa, että saunarakennus siirrettiin kevättulvilta parempaan paikkaan.


Ja siellä se todellakin on: vanha sauna! Äkkiä katsottuna se näyttää uudelta rakennukselta, mutta vanha rakennushan on siellä sisällä, uuden katon alla. Tuttu keltainen väri seinissä, ikkunan pielet punaiset (ei näy kuvassa), vanhat verhotangotkin ovat sisällä saunakamarin puolella. Ja saunoessa heitin löylyä kauhalla, joka tuntui NIIN TUTULTA kämmenessä.

8 comments:

 1. Jotain tuttua, joitan lainattua, jotain vanhaa ja jotain keltaista ;)

  ReplyDelete
 2. Voi, ihana idea kierrättää vanha sauna, niin moni on valmis vain korvaamaan kaiken vanha uudella... mutta niinhän vanhoja rakennuksia on ennen kierrätetty vaikka kuinka paljon, minunkin talo on osista koottu nykyiselle paikalleen.
  Kaunis se onkin, ja hyvä juttu, että ei enää tarvitse huolehtia tulvien aikaan, niitä kun tuntuu olevan vähän joka vuosi aina jossain. On turvallisempi olo. Kaunis paikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Paikka on aika rakas, vaikka harvoin ehdimme viettää siellä aikaa. Kierrätysrakentaminen saisi tosiaan nousta uudelleen kunniaan.

   Delete
 3. Kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa... Kiitos myös paketista, tuli perille tänään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja hienoa, että paketti saavutti sinut viimein :)

   Delete
 4. Minä pääsen mökille vasta viikon päästä. Sillä aikaa voit ottaa haasteen vastaan blogistani ;)

  http://pulppa.blogspot.com/2012/08/keittion-aarteita.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos haasteesta! Tämä on kiva!

   Delete