Wednesday, 11 July 2012

Palkinnot on arvottu

Arvonta päättyi eilen 10.7. Kiitos kaikille osallistujille! Minua jännitti kovasti, että osallistuisiko kukaan. Blogissa on mukavasti kävijöitä, mutta aika harva kommentoi, joten erityinen kiitos niille, jotka jaksavat jättää muutaman sanan jälkeensä. Se tuntuu hyvältä, vähän samalta kuin joku kävisi kylässä.

Ensimmäinen palkinto, patakinnas, meni vierailija Arjalle: Ihanat palkinnot ja kiva blogi sinulla on. Tulin nyt vasta vieraaksi katselemaan joten olen yhdellä arvalla mukana. En uskalla edes arvata mikä työkalu on kyseessä. T-arja-

Toinen palkinto, linnut-pipityyny, meni Wilhelmiinalle: Osallistun toki :) Taidan saada kaksi arpaa, jos arvaan tuon köydentekovälineeksi ;)

Ja kolmas palkinto, siilit-pipityyny, meni lentoemolle: Kivan näköiset voitot Sinulla arvonnassa. Olen yhdellä mukana, kun en minäkään millään keksi mikä museovärkki voisikaan olla kyseessä.

Onnea voittajille! Laitettahan sivun alaosassa olevaan sähköpostiin osoitetiedot heinäkuun loppuun mennessä, niin laitan palkinnot tulemaan. Tyttäreni arpoi varavoittajat siltä varalta, että joku ei lunasta voittoaan.

Kuvassa oleva museoesine on köydenpunontalaite. Wilhelmiina oli ainoa, joka tiesi asian :) Arvaukset olivat hauskoja! Saila oli oikeassa siinä, että tämä muistuttaa malliltaan työpenkkiä ja ainakin suutarit käyttivät tämän tapaisia, samoin karstaajat. Köydenpunontalaite on aika harvinainen museoesine. Olen nähnyt samanlaisen työnäytöksessä Ahvenanmaalla museossa. Kiitos vielä kerran osallistumisesta kaikille! Ilahdutitte minua! Ihanaa kesää kaikille!

6 comments:

 1. Vau, olipa mielenkiintoista tietoa köydenpunonnasta. Enpä ollut koskaan tullut ajatelleeksi, miten köysiä on tehty. Onnea voittajille täältäkin!
  Hyvin sanottu, että kommentin jättäjä on vähän kuin joku kävisi kylässä. Se on totta, ja siksi kommentit ovat niin mukavia :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen nähnyt kuvissa erilaisenkin apuneuvon köydenpunontaan, mutta luulen sen olevan ohuempien köysien kotikäyttötarpeisiin.

   Delete
 2. Hups, arvontaan en muistanut osallistua, mutta muuten jätän aina välillä kommenttia. Sen tietää omastakin blogista, että kommenttien saaminen on kivaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on :) Ensi kerralla sitten mukaan arvontaan :)

   Delete
 3. Jippii! Museoissa käynti kannattaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kannattaa :) Onnea voitosta!

   Delete