Tuesday, 17 July 2012

Tapettiongelma jälleen

Mikään ei ole niin vaikeaa kuin tapettien valitseminen! Kävimme viime viikolla Toijalassa Pihlgren & Ritolan tapettitehtaalla. Ostimme olohuoneeseen tapetit. Emmekä suinkaan sitä mallia, mitä olimme ajatelleet. Ja kun Pastorilassa aukaisimme rullan, emme olleet ollenkaan varmoja, että tapetti olisi sittenkään hyvä! Ja näin on käynyt meille usein! Sisustaminen tulee kalliiksi.
Tänään saapui postitse viisi tapettimallia, joista pitäisi valita makuuhuoneen tapetti. Suosikkejani ovat kaksi ylintä vasemmalta. On se silti niin vaikeaa!
Tässä olohuoneen tapetti (Kuninkaansali)makuuhuoneessa. Ja siksi makuuhuoneen seinää vasten, että olohuoneen lattia on vielä maalaamatta ja vääristää vaikutelmaa entisestään. Lattialista ei ole oikea mallikappale, mutta on siinä pelkän valkoisen värinsä takia. Saapa nähdä meneekö tapetti uusiksi. Kultainen raita on muuten valokuvaa kultaisempi.

6 comments:

 1. Tiedän tunteen - ei se helppoa ole! Itse ollaan (kai) just päätetty mikä tapetti meidän makkariin tulee. Ja nyt en uskalla enää tapetteihin päin vilkaistakaan, etten ala epäröimään... ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viisas päätös! Mieli pitäisi tosiaankin tyhjentää, kun on hyvän valinnan tehnyt muuten kaikki vain vaikeutuu.

   Delete
 2. Tuo tapettikimaran oikealla alhaalla oleva on yksi suosikeistani ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lukko on upea tapetti. Katsoin sitä myös sillä silmällä vakavasti ja junnasin sen mukaan näytteisiin, vaikka toinen puolisko sanoi sen olevan liian suurikuvioinen. Katsotaan, miten käy :)

   Delete
 3. Mun mielestä tapetin valinta ei ole ongelma, vaan se ettei ole tarpeeksi huoneita kaikkiin ihaniin tapetteihin mitä tuolta Pihlgren & Ritolan valikoimasta löytyy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on yksi niistä :) Hankalaa on myös se, että tapetin takia, pitäisi laittaa koko kalusto uusiksi. Ja vanhojen huonekalujen kohdalla se tarkoittaa maalin poistoa ja pintakäsittelyn pohtimista tai sitten uuden tyylisuuntauksen ankaraa metsästystä.

   Delete