Saturday, 24 November 2012

Ei enää banaanilaatikoita!


Uunin vieressä lattialla on ollut kaksi tukevaa banaanilaatikkoa, joissa on ollut polttopuita. Tänään löytyi edullisesti iso kori, johon saa kauniimmin puut laitettua. Ihanaa päästä pikkuhiljaa väliaikaisista ratkaisuista kohti kauniimpaa kotia. Onhan siihen vielä matkaa, mutta hitaasti kaunista tulee.

Tämä on muuten uuni, ei takka. Siinä on massaa pelkässä uuniosassa yli 4 tonnia. Lisäksi on takana näkyvä massiivinen muuri ja piippu. Ne ovatkin alkuperäisiä. Otettiin vain uudelleen käyttöön. Uuni on muuten niin iso, että sinne mahtuu sähköuunin pellit ja ritilät ja siinä laitetaankin usein ruokaa. Niin, sähkömiehemme huomautti muuttaessamme, kun puhuimme takan rakentamisesta alkuperäiselle paikalle, että se on uuni! Takoilla ei kuulemma tee yhtään mitään! Ja oikeassahan hän on. Ne ovat tunnelman luojia, mutta uuni on hyötykäyttöön. Sillä pidetään talo lämpimänä ja laitetaan ruokaa.

4 comments:

 1. Kiva kori! Täällä on samassa käytössä sen metallinen serkku http://www.clasohlson.com/fi/Kori-Nyby/Pr314714000
  Lämmintä ja leppoisaa lauantaita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terveisiä serkulle! Mukavaa sunnuntaita!

   Delete
 2. kiva linssilude <3

  p.s. jos vierailet blogissani, löydät sieltä pienen tunnustuksen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunis kiitos tunnustuksesta <3 Tuli eräs piirros mieleen torkkuvasta sankarimopsista uunin edessä :) Kiitos siitäkin! Se on monet kerrat lämmittänyt mieltä.

   Delete