Wednesday, 7 November 2012

Pihaa ja maustehyllyä


En kauheasti odota talven tuloa. Pidän vihreästä maasta ja lumettomuudesta. Räntä ja lumi kastelevat jalat ja nilkat ja flunssa-aallot vellovat. Haluan kipsuttaa kuivin jaloin autolle. Autopaikkani ja lämmitystolppa ovat tuolla portin ja aidan toisella puolella. Pojat muistavat ystävällisesti aurata autopaikkani ja jos portit jäävät auki kääntävät auran pihalla, mutta siltikin...

Kotitikat ovat muuttaneet kesämökiltään takaisin pihapiiriin. Meinasi olla jo ikävä! En olisi muuten huomannut, mutta kun tintit muistuttelivat sinnikkäästi ikkunaan naputellen talviruokinnan aloittamisesta. Muutama päivä sen jälkeen tikatkin ilmestyivät tankkaamaan taliasemalle.

Blogi on saanut muutaman uuden lukijan. Se ilahduttaa minua kovin! Sain jopa tunnustuksen uudelta lukijalta rautatieasemalta:

http://ohdakkeita.blogspot.fi/

Lämmin kiitos! Pohdin pari päivää vastauksia kysymyksiin.

Sisällä remontti odottaa. Olohuoneeseen ilmestyi lauantaina kasa helmiponttilautaa. Sitä katseltiin sunnuntaihin saakka ja päädyttiin sitten erilaiseen ratkaisuun. Lautakasa sulautuu kyllä aika nopeasti vakisisustukseen ja kohta sitä eivät huomaa enää edes vieraatkaan.

Köökissä sain vihdoinkin maustehyllyn seinälle.


Sen koti ei varmaan ole pysyvästi tällä seinällä, mutta siihen asti, että vanha kööki puretaan alta, lattiat, katto ja seinät hirsipinnalle ja sitten kasataan taas uudelleen. Toivottavasti ensi kesänä. Siksipä siis maustehyllyn sisältö on nyt hieman aneeminen ja mausteet asustelevat toistaiseksi hellan päällä.

Ikkunan takana näkyy nippanappa lintujen taliasema, vanha lintulauta, joka ei ole käytössä ja suuri pyykkiteline vinksahtaneineen jalkoineen. Mutta se vetää niin mainion määrän pyykkiä, ETTÄ!

Mukavaa keskiviikkoa!

2 comments:

  1. Mukavaa keskiviikkoiltaa ja kuivia jalkoja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kiitos! Jalat ovat pysyneet kuivina :)

      Delete