Sunday, 25 November 2012

Verhot olohuoneessaOlohuone sai eilen illalla verhot. Vanhat verhot, mutta verhot kuitenkin. Eilen oli sen verran kaupunkiasioita, etten ehtinyt kangaskauppaan. Eikä oikeastaan tehnyt mielikään, kun toinen kysyi, että mikä niissä vanhoissa on vikana. Tuntui ihan turhalta selittää, joten päästin itsenikin helpolla.

Tänään pitäisi sitten kiivetä ulkotikkaita yläkertaan irrottamaan vanhaa listaa, että sen saisi kiikutettua sahalle. Josko ne listatkin saisi joskus paikoilleen. Lattialla on muuten kasa helmipaneelia edelleen. Yritin illalla vihjailla, että jos se siirtyisi seinään. Jään mielenkiinnolla odottamaan. Köökiin voisi vaihtaa tänään jouluverhot, koska ensi viikonloppu on kiireinen ja menee osittain kaupungissa syntymäpäivätunnelmissa.

Pohdiskelen myös, pitäisikö valoporo jo siirtää ulos? Jos maa jäätyy, niin sitä ei saa enää tolpattua maahan ja täällä saaressahan tuulee aina sen verran, ettei mikään irtonainen pysy kauaa paikallaan. Lentävä poro voisi olla kyläläisille ihan liikaa.


12 comments:

 1. Olipas monta postausta luettavana, kun en ole juurikaan ehtinyt blogeja viime aikoina lueskelemaan. Ihanaa seurata tätä teidän Pastorilan muuttumista kauniiksi kodiksi. Edellisen postauksen uuni on ihana! :)

  Varmaan aika moni jakaa tuon saman tunteen valokuvaukseen liittyen... Täällä on ollut jo ties kuinka pitkään todella pimeää. Meillä palavat kynttilät aamusta iltaan. Tänäänkään ei ole edes tähän aikaan aamupäivästä sen vertaa valoa, että viitsisi kameraan tarttua. Harmillista! Mutta tunnelmoidaan sitten hämyssä... Tunnelmallista sunnuntaita sinne siis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuni on kyllä olohuoneen kruunu. Sen esi-isät löytyvät Turun linnasta. Kyllä se kohta valoisampaan päin elämä taas kääntyy. Nyt juuri on vuoden pimeintä sanottiin tänään radiossa.

   Delete
 2. Niin ja laita ihmeessä poro pihalle valaisemaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitänee ankkuroida poro pihalle :D

   Delete
 3. Joo-o, hyvä kysymys tällä kertaa se, mikä vanhoissa vikana. Päivitä vaikka kesäksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne ovat aivan väärän väriset ja aivan väärän pituiset :) Sitä paitsi kuopuksen mielestä ne ovat samaa kuosia kuin pyjamani.

   Delete
 4. Nätit verhotangot ja taulu on löytänyt paikkansa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taulussa lepää kyllä mieli edelleen :)

   Delete
 5. Kauniit verhot! Minulla melkein samanlaiset, mutta punaruutuiset keittiössä.

  Poro pihalle, ilman muuta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eivät ne nyt aivan niin pahan näköiset ole kuin ensin ajattelin. Olisi vaan kiva ollut saada heti sellaiset kuin ajatuksissa on hahmotellut.

   Delete
 6. Lentävä poro olisi aika hupaisa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä riittäisi kylällä juttua :)

   Delete