Thursday, 22 November 2012

Pimeyden huippu


Tähän aikaan vuodesta, kun pimeys imee kaiken valon, on kauhean vaikeaa valokuvata mitään. Kuvista tulee kellertäviä ja hämäriä ja nuhjuisia. Kamera kulkee työmatkoillani autossa joka päivä. Mutta koska aamulla töihin mennessä ja illalla kotiin tullessa on yhtä pimeää, ei kameraan tartu mitään. Kummallisen harmaita ovat olleet viikonloputkin monta viikkoa.

Tänään oli tarkoitus mennä tallille hiomaan ruokapöydän pintaa joulukuntoon. Minulla on myös pari pienempää projektia työn alla, mutta jotenkin emme saanet itseämme liikkeelle. Kahdelle seuraavalle illalle olen keksinyt aikataulutetun ohjelman. Toisena pitäisi käydä ostamassa verhotangot olohuoneeseen ja toisena verhokangas. Olisi se kyllä huippua saada olohuoneeseen verhot paikoilleen!

Piti ihan testata kameraa, että onko tosiaan niin vaikeaa saada onnistuneita valokuvia! On! Kahdestakymmenestä yksi on kelvollinen. Tässä korussa on muuten olohuoneen verhon värejä. Saa nähdä, millaista kangasta lähtee matkaan. Ja sitten pitäisi vielä saada ne ommeltuakin. En ole tainnut ommella koneella tänä vuonna mitään. Tytär teki juhannussalkoonkin uudet viirit. Taitava tyttö muuten.

2 comments:

  1. Minusta on kiva katsella myös niitä pimeitä kuvia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa-a :) Pastorilan olohuone valoporoineenkin näyttää aika erilaiselta kuin kesällä :)

      Delete