Saturday, 26 January 2013

KoulutauluKoulutaulu on taas paikallaan köökin seinällä. Se on sellainen hyväntuulen taulu, elämää mukavasti nähnyt. Koulutaulu on ollut meillä pitkään. Se roikkui ensin kaupunkikodin makuuhuoneemme kaapinoven nupissa, joten näin sen ensimmäisenä aamulla, kun aukaisin silmäni. Sitten se oli tällä samalla paikalla ennen köökin tapetoimista ja nyt odotellut vähän pitemmän aikaa paikkaa erään hyllykön takana (Pastorilassa odottaa eräskin taulu ja tavara jonkin hyllykön ja kaapin takana sijoituspaikkaa, valitettavasti).

PARI VANHEMPAA VALOKUVAA KÖÖKISTÄ

Kööki vuosi sitten pääsiäisenä:
Ja jouluna 2011:


6 comments:

 1. Söpö taulu ja niin on tapettikin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keittiö on vielä 80-luvun asussaan lukkunottamatta tapetteja ja kaapistojen oven kahvoja. Koulutaulun takana on hirsiseinä niinkuin muuallakin kyllä. Toivon, että se olisi ehjä (ettei löytyisi vanhaa oviaukkoa keskeltä), niin vanhan seinän voisi joskus sitten jättää hirsipinnalle näkyviin.

   Delete
 2. Laitapa tuosta kristallikruunusta jossain vaiheessa kuva tai löytyykö jostain vanhemmasta postauksesta? Tässä mietin juuri kantaani: omistaako vai eikö omistaa kristallikruunua? Sellainen pieni päärynänmuotoinen esim makuuhuoneessa voisi olla upee...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lisään sinulle viime vuodelta tekstin alaosaan paremman kuvan köökistä. Tämä kristallikruunu oli tarkoitettu olohuoneeseen, mutta se joutui väliaikaissäilytykseen tälle paikalle ja epäilenpä pahasti, ettei se koskaan enää päädy olohuoneeseen.

   Delete
  2. Kiitos, on kyllä kaunis. Jään pohtimaan.

   Delete
  3. Pieni annos blingblingiä arjessa on ihan kivaa :)

   Delete