Monday, 5 March 2012

Jokanaisen kodinkone

Köökin pöytä oli jos jonkinlaista nyssykkää täynnä muuton jäljiltä. Iloitsin kuin joulusta, kun purin paketteja. En edes tiennyt, mitä kaikkea kummitäti oli pakannut muuton alta pois. Pastorilan köökissä on nyt oranssi ilopilkku! Jokanaisen kodinkone. Oikeastaan en ole aivan varma, mikä se on. Luulen, että se on vakuumikone. Sille olisi käyttöä. Sähköllä se ainakin toimii. Pitänee etsiä ohjekirja, jotta sitä pääsee koekäyttämään. Eikö ole tuo oranssiväri aivan ihana. Hykertelin koko päivän pelkästä värin tuottamasta olosta. Kauhean tylsiä muuten nykyajan kodinkoneet väritykseltään, mustaa ja terästä pääasiassa. Olen muuten päättänyt, etten hanki enää yhtään tylsän väristä kodinkonetta!

4 comments:

 1. Aika hauska :D Samaa mieltä kodinkoneista, mut onneks on niitä värikkäitäkin nykyisin mm. Kitchen Aidilla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maltan tuskin odottaa, että kahvinkeitin sanoo palvelussopimuksensa irti. Tilalle tulee takuuvarmasti väriä :D

   Delete
 2. Minustakin on ihan raivostuttavaa, miten kännykät, tietokoneet ja kamerat ovat hopeisia ja telkkarit mustia, muutamaa poikkeusta lukkunottamatta. Koneiden väri on nykypäivänä mahdottoman tylsä. Tuollahan alkaa vakuumeilemaan ihan pelkästä laitteen käyttämisen ilosta ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heti piti miettiä postauksen julkaisun jälkeen, että mikähän tuollaisen laitteen ekologinen status on. Iloa se silmälle joka tapauksessa tuottaa.

   Delete