Saturday, 3 March 2012

Kaappiongelmia

Meillä on kaappiongelma. Isovanhempieni vanha vaatekaappi tuli muuttokuormassa viikolla. Muuttoauton kuljettaja oli niin väsyneen näköinen päivän räntäsateessa ajamisesta, että en voinut kuvitellakkaan pyytää häntä vielä tekemään ylimääräistä siirtokuljetusta vaatekaapin takia. Tässä sitä nyt ihmetellään, miten kaappi saadaan siirtymään. Kaappi painaa ainakin pianon verran. Painoon olemme kyllä varautuneet ja saahan hyllyt ja laatikot irroitettua (nekin ovat kokopuuta), mutta ongelma onkin kaapin KOKO. Tässä sitä nyt pohditaan erilaisia vaihtoehtoja. Siirrämmekö itse (meidän peräkärry on LIIAN PIENI), mistä saamme sopivan pakettiauton tai tarpeeksi suuren peräkärryn (niitä ei tunnu olevan olemassakaan)vai "vuokraammeko" pari nuorta miestä pakettiautoineen. Onneksi jäätie on auki, ainakin vielä. Vesi nousee tasaisen mukavasti ja railot leviävät ihanassa kevätauringon paisteessa.

2 comments:

 1. Voi jestas, vanhat kaapit osaavat tosiaan painaa. Voisitteko harkita pianokuljetuksen vuokraamista? Heillä ainakin olisi sopivat kantoliinat ja pehmusteet kuljetukseen, ettei kaappi tai miehet loukkaannu. Minulle isän vanhan flyygelin kuljetus pääkaupunkiseudulla maksoi 250 euroa, teilläpäin on ehkä edullisempaa.
  Minulla on yksi vanha kaappi, joka ei ole niin suuri kuin teidän, sillä se mahtui peräkärryyn. Kaksisteen miesystävän kanssa kannettiin se autosta eteiseen ja luulin kuolevani. Ja se kaappi tulee vielä siirtymään vanhan taloni tupaan, jahka sinne saadaan lattiat ja seinäpinnat valmiiksi... Olisi helpottavaa tietää, ettei sitä ikinä koskaan enää tarvitsisi kantaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaappi saatiin siirrettyä. Maanantaille olisimme saaneet auton ja muuttomiehet, mutta halusimme sen jo pois tieltä, koska se hidasti muiden muuttotavaroiden purkamista. Puoliso sanoi, kun saimme sen työnnettyä Pastorilan porstuasta eteiseen, että sitä ei sitten IKINÄ siirretä tästä talosta enää minnekkään :D

   Delete