Wednesday, 11 April 2012

Olohuoneen ongelmakohta

Olohuoneessa on ongelmakohtana vanha oviaukko. Tähän on pohdittu, vaikka minkälaisia ratkaisuja. Helpoin tapa olisi ollut siirtää nykyinen ovi aukko (joka on vieressä) takaisin alkuperäiseen paikkaan. Ilmoittauduimme talven aikana olevallle puutyökurssille osittain sen takia, että olisimme siellä tehneet kaksoisovet aukkoon. Työstövälineet eivät kuitenkaan riittäneet ovien tekemiseen, joten joudumme odottamaan parempia työvälineitä uusien tilojen myötä.

Päädyimme siis toiseksi parempaan ratkaisuun tällä hetkellä, jota sähkömiehemmekin kannattaa. Hirsiaukkoon tulee kirjahylly! Etsimme varastosta jo vanhan ikkunan. Näitä on monenlaisia ja kokoisia. Tuossa yksi ikkunoista nyt odottaa inspiraatiota. Saisikohan siitä hyllykköön oven? Etsinkö ikkunoita lisää, kunnostanko niitä vai kävisivätkö ne tuollaisinaan? Miten toimia taustan kanssa, kun se on seinänänä eteiseen ja puretaan kesällä? Laitanko sillekkin puolelle ikkunoita? Lasihyllyt väliin?

Pahoin pelkään, että tämä projekti ei nytkähdä mihinkään päin vielä pitkään aikaan. Ei ainakaan ennenkuin eteisen puolikin on purettu hirsipinnalle ja maalattialle. Mitä ihmettä tämän aukon kanssa tehdään?

4 comments:

 1. Hih, ei tämä varmaan teillä toimi, mutta kaveri oli tehnyt vanhaan taloon salaoven :) Niinpä alakerrassa pääsi kiertämään ympyrää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei taida toimia alakerrassa, mutta voin paljastaa, että yläkertaan on luvassa sekä salaovi, että salahuone. Siihen salaisuuteen liittyy iso masto, joka nousee kesällä lähettyville ;)

   Delete
 2. Niin muuten ja en tiedä ootko hoksannut, mutta sulla on päällä nuo tosi hankalat sanatunnistukset! Jos otat ne pois, sua on helpompi kommentoida :) Voihan kommentit ensin itse hyväksyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kappas vaan! Enpä ole ollut tietoinen asiasta. Kiitos tiedosta! Voisinkin poistaa kyseisen toiminnan, vaikka en ole itse kokenut sitä esteeksi kommentoinnille.

   Delete