Saturday, 7 April 2012

Toinen yö, The Second Night

Toinen yö omassa makuuhuoneessa ja omassa sängyssä. Talo tuntuu taas isolta. Päästä päähän on kivasti matkaa. Lapset ehtivät ottaa kunnon juoksuaskeleet, kun kulkevat talon läpi. Makuuhuoneemme näyttää vielä kovin keskeneräiseltä. Värimaailmakaan ei ole sinne päinkään. Seinissä on vasta pohjamaali ja kaikki listat puuttuvat. Suurin puute lienee kattolampun ja lukuvalojen puuttuminen. Ensi viikolla pitää hankkia ainakin kattolamppu, että voi illalla lukea sängyssä lehtiä ja kirjoja. Isäni tuo illalla päivälliselle tullessaan vanhan tuolin ns. morsiustuolin, jota on säilyttänyt remontin ajan. Sen paikka tulee ainakin toistaiseksi olemaan tuossa kaapin vieressä.
                                                                                              Rantakukka

Mutta on se vaan niin ihanaa nukkua omassa sängyssä!

6 comments:

 1. On se ihanaa, onneksi olkoon! Lukuvalon puute on tosin kiusallinen, minäkin olen iltalukija ja tuntuu ankealta mennä sänkyyn ilman kirjaa. Ja eihän sekään helppoa ole, jos koko huoneessa ei ole valaisinta!
  Ihana vihreä tunnelma sinne tulee tapetin myötä <3
  Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää pääsiäistä Saila! Niin se keltainen tunnelma vahtui vihreäksi. Josko yläkertaan tulisi sitten se auringonkeltainen kamari.

   Delete
 2. Mahtavaa! Eikä pienet keskeneräisyydet haittaa, pikkuhiljaa... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ne Katri haittaa, mutta sitä huomaa aina välillä selittävänsä vieraille jostain kumman syystä, vaikkei olisi tarpeen. Kaikki ne, jotka asuvat vanhassa talossa kyllä ymmärtävät <3

   Delete
 3. Rantakukka on ihana tapetti! Seinässä vielä parempi kuin rullalla!
  -outi a

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, kuinka kiva kuulla! Sitä on aina niin epävarma näissä tapettiasioissa.

   Delete