Tuesday 6 March 2012

Keittiötölkki-filosofiaa

Influenssa ei ole parantunut niinkuin pitäisi. Jouduin harrastamaan sisätilapohdintoja ulkoilun sijasta. Niinpä olen pohtinut Riihimäen keittiötölkkien filosofiaa syvällisemmin.
Tiesin, että on olemassa Ilves-purkkeja.
Ja tiesin Karhu-purkeistakin. Mutta sitä en tiennyt, että niihin käy Ilves-purkin kannet. Luulin, että Karhu-purkit ovat eri lasitehtaan valmistamia, Karhulan lasin.
Enkä tosiaan tiennyt, että on olemassa Neliapila-purkkejakin!
Ja muotojakin on näköjään erilaisia ! On pyöreitä ja lähes nelikulmaisia. No, kokoja tiesinkin olevan useita. Toivottavasti minun ei tarvitse viettää enää kovin montaa sisäpäivää.

5 comments:

  1. :DD Kaikkea sitä ehtiikin miettiä kun aikaa on. Pikaista paranemista, vaikka mielenkiinnolla jäisin kyllä odottamaan vastaavanlaisia postauksia. :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Yritän pieninä annoksin ulkoillakkin. Lupasin viedä lapset kuitenkin huomenna luistelemaan. Mummo käytti tänään nuorimmaisen hiihtämässä ja vanhin on laskettelemassa koko viikon.

    ReplyDelete
  3. Karhu-purkit ovatkin karhulan lasitehtaan valmistamia. Kannet ovat kyllä samalta tehtaalta G.W.S:ltä. Karhulahan meni sittemmin samaan puulaakiin Iittalan kanssa, kun Riihimäen lasi säilyi itsenäisenä konkurssiinsa saakka. Tällaista noin ulkomuistista, tarkistaa voi Googlesta.

    ReplyDelete
  4. Moikka!
    Kuka osaisi kertoa, mistä saisin Karhun 3 L keittiötölkkiin kannen?

    ReplyDelete