Sunday, 6 May 2012

Niityllä tapahtuu, Something is going on...

Niityn perällä on pieni puro, jonka ylitse menee lankkusilta. Etsimme puron takaa katajien katveesta rajatolppia mittanauhan kanssa. Pieni mittaus ja työvälineet heilumaan silläkin uhalla, että on hyvä punkkivuosi. Illalla kunnon punkkitarkastus koko perheelle.

4 comments:

 1. Punkit pitää tosiaan tarkastaa, olen jo irrottanut useita kissoistani, kunnes laitoin niille punkkiliuosta niskaan. Itsellekin se olisi tarpeen ;-) Yhden pienen jo irroitin kyljestäni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin tänä vuonna vakavasti rokotteen ottamista pienemmille, mutta meillä taisi jo rokotusaika mennä ohitse. Saisihan sen tietenkin reseptillä. Pitää kantaa punkkipihtejä joka paikkaan mukana, mutta niinhän niitä on aikaisempinakin vuosina kannettu.

   Delete
 2. Ihana tausta sulla:) Ja pahus noita punkkeja, niitythän on tarkoitettu kellimiseen kukkien keskellä pilviä katsellen... Eipä taida meistä kukaan uskaltaa tehdä sitä ihan unelmoidakseen vain. Toivottavasti rajatolpat löytyivät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, vanha tausta antoi koko ajan jotain virheraporttia, niin piti vaihtaa. Ehkäpä se on niin, että paratiisissakin pitää jonkin asian olla paha. Olkoon se sitten punkki. Rajatolpat löytyivät. Tuossa reunassa menee varaus tielle, että pääsee pellolle. Siksi mittaaminen on tärkeää, kun suunnittelee jotain, mitä ei voi ihan heti siirtää tieltä pois.

   Delete