Friday, 26 July 2013

Kaksi köökin kaunotarta


Nyt ne ovat valmiit! Kaksi viimeistä tuolia ruokapöytään. Köökin pöydän ympärillä on nyt viisi tuolia. En ole kyllä ihan varma, olenko tehnyt laskuvirheen vai ihan ajatuksella hankkinut viisi tuolia. Jos oikein tarkkaan mietitään, niin edelleen puuttuu yksi tuoli. Kaksi tuolista on tuolipareja ja yksi on erilainen. Kaikki tämän saman tyyppisiä kylläkin. Osa vanhempia, osa hieman nuorempia. Tuolit on hyvä hankkia pareittain. Silloin niiden hyötykäyttö sijoittelussa on suurimmillaan sisustuksellisesti. 

En ole kauhean innokas uuden ostaja. Lastulevyhuonekalut aiheuttavat allergista näppylää jo pelkkänä ajatuksenakin. Ne eivät ole tarpeeksi kestäviä minun ajatusmaailmaani ja siksi niihin ei mielestäni kannata tuhlata rahaa kuin äärimmäisessä tarpeessa. 

Tänään pitää siirtää katse saliin. Uusi ruokapöytä on keskellä lattiaa pressun päällä maalauksen takia (jalat on maalattu). Se pitäisi nyt siirtää oikealle paikalle, mutta järjestelyt vaativat hieman voimaa ja aikaa.  Olisi kiva, jos saliin mahtuisi illalla vieraitakin istumaan. 

Mukavaa perjantaipäivää!

No comments:

Post a Comment