Thursday, 4 July 2013

Puutarhakaappi


Salakuva ulko-ovelta. Kesän suurin uusi rakennusprojekti alkaa valmistua. Varastorakennuksen päähän on tehty puuliiteri, joka aukeaa sivulle. Sisääntulopihalle näkyy pariovellinen puutarhakaappi. Rakennuksen takaa pilkottaa maakellari, jonka porstua pitäisi saada viimeisteltyä myöskin tälle kesälle.

Puutarhakaappiin on tarkoitus mahduttaa suurin osa puutarhavälineistä hyvään ja löydettävään järjestykseen. Takaseinään tulee koukkuja, joihin voi ripustaa haravoita, kuokkia ym. ja ainakin toiselle sivulle kulmaan on tulossa hyllyjä ruukkuja ja pikkutavaraa varten. Leveyttä kaapilla on reilu metri. Syvyyttä vain n. 40 cm.

Pikkuhiljaa pitäisi päättää ovien väri. Kaikki ulko-ovet pihapiirissä ovat samaa sinistä väriä, jota pilkottaa kuvan vasemmassa reunassa. Ja ne kaikki ovat maalauksen tarpeessa.

2 comments:

  1. Upeaa, että teillä edistyy ja tulee valmista! Mä olen edelleen puutarhavaja/puuliiterin kanssa haaveiluvaiheessa, vaikka puut olisi hyvä saada talveksi suojaan, jälleen kerran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitaasti edistyy, mutta kuitenkin. Tämä on ketjureaktio niin kuin moni muukin asia. Varsinaiseen liiteriin/varastoon tulee nyt sitten toivottavasti lisätilaa puuntyöstövälineille, joiden esilläolo taas edesauttaa jonkin muun projektin vaihetta edistymään.

      Delete