Saturday, 6 July 2013

VaihtelevaaOlen leikkinyt aamun kameralla ja kuvankäsittelyohjelmalla. Se on hauskaa, mutta on näköjään tosi haastavaa tehdä kahdesta valokuvasta yhteen sopivat. Tällä kertaa sen teki haastavaksi myös eteisen valon määrä sekä suhteellisen kapea valokuvaustila. Tapetti ei myöskään ole mitenkään valokuvauksellinen, vaikka se muuten silmää mielyttääkin.

Alkukeväällä hankimme Pastorilaan kesätapahtumia varten pari isoa sateenvarjoa. Niiden alle mahtuu useampikin ihminen. Jontikka-merkki sopii lisäksi oikein hyvin maaseudulle. Kumisaappaat vain lisäksi jalkaan, niin asu on täydellinen tapahtumaan kuin tapahtumaan idyllisten peltojen reunoille. Kirnusta tuli sateenvarjoille eteiseen täydellinen säilytyspaikka.

Eilinen meni kaupunkiasioilla.


Ei mennyt kaupunkiasiointi ihan hukkaan, sillä löysin ilmapuntarin. Sekin löytyy eteisestä ja kuten näyttää sää on tänään vaihtelevaa. Pitää olla tarkkana, milloin vie matot siivouksen alta tuulettumaan. Ei voi mitään, pakko välillä siivota, vaikka kuinka haluaisi tehdä jotain näkyvää eteenpäin. 

2 comments:

  1. Ilmapuntari on kiva olla! Varsinkin saarissa, joissa sää ailahtelee ;-) Minulla on lapsuudenkotini vanha ilmapuntari, se on kiva kun naputtelimme siihen isäni kanssa jo kun olin pieni, katsoaksemme, värähtääkö viisari hieman johonkin suuntaan. Nyt naputtelen sitä täällä ja muistelen rakasta isää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvaa naputtelinko minä ilmapuntaria matkalla kotiin :) Tänään sunnuntaina se näytää kaunista. Sinulla on ihana muisto isästäsi ja ilmapuntarista <3 Tuollaiset hetkimuistot elämän varrelta ovat parhaimpia.

      Delete