Saturday, 8 September 2012

Laivan ikkuna


Meillä on peili eteisessä! Tämä voisi nousta tässä perheessä jopa vuoden kohokohdaksi. Peili tuntuu kovin vähäpätöiseltä asialta elämässä, mutta jos sitä ei ole ollenkaan, niin se on kyllä pitkän ajan mittaan suuri puute. Pastorilassa sinniteltiin kokonaan vuosi ilman peiliä. Keväällä sellainen saatiin vaatekaapin mukana makuuhuoneeseen, mutta nyt voi lähteä ovesta ulos vilkaisten, miltä sitä näyttää. Vaikka eipä täällä maalla kukaan katso, miltä toinen näyttää. Ihminen saa olla juuri sellainen kuin haluaa. Oliskohan sitten niin, ettei monellakaan ole sitä peiliä kuin vessassa. Meillä ei ole muuten sielläkään. Tämä laivan ikkuna löytyi antiikkimessuilta. Näin heti sieluni silmin, miltä se näyttäisi Pastorilan eteisessä. Se on täydellinen ja se "mätsää" upeasti köökistä katsottaessa olohuoneen kattokruunun kanssa.


Tässä laivan ikkuna odottaa vielä seinään kiinnitystä.


Taustapaperi piti kiinnittää uudelleen. Kellastuneet maalarinteipit poistettiin. Onneksi tuli hankittua tukkuerä vanhanaikaista paperiteippiä. Sille on ollut käyttöä tässä taloudessa. Mopsi tunki projektin keskelle.

5 comments:

 1. Hieno peili ja hyvin mätsää tuohon tapettiinkin.
  Mukavaa lauantai-iltaa, myös tuolle ihanalle mopsille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein hyvää viikonloppua Katri! Tapetti tulee vaihtumaan, kun remontti etenee eteiseen asti. Tuossa on takana hirsiseinä, joka otetaan levyjen alta esille. Mutta siihen asti, todennäköisesti ensi kesään, saa vielä nauttia tästäkin :)

   Delete
 2. Onko tuo nyt sellainen avustajakoira? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pikemminkin ilme kertoo, että minä omin nyt tämän tilanteen ja henkilön itselleni. Huomaatko kuinka ylempi korva näyttää aivan selvästi keskikorvaa minulle?

   Delete