Saturday, 15 September 2012

Valkoiset seinät


Olohuone ei ole sitten edistynyt ollenkaan. Seinät ovat edelleenkin valkoiset. Odotukset tällekkin päivälle ovat korkealla. Josko tänään saataisiin tapetointi aloitettua.

Sohva sentään siirrettiin viikolla viereisestä makuuhuoneesta takaisin olohuoneen puolelle. Se olikin tiellä makuuhuoneessa. Nyt se nököttää uunin edessä. Kukahan kantaisi polttopuita sisään?

Lattia ei näytä hullummalta. Arkkitehti erehtyi jopa kysymään, onko se alkuperäinen. Viime vuonna tähän aikaan meillä oli vielä puoli taloa maapohjalla. Ei ihme, että piti hankkia pari hiirenloukkua.

Taidanpa kaivaa tapettirullat makuuhuoneen vaatekaapin alta esille. Ulkona on sen verran syksyisen oloista, että voisi olla ihan kiva tehdä sisäjuttuja.

2 comments:

 1. Tulin kiittämään jo aiemmin antamastasi tunnustuksesta, kaunis kiitos Sinulle siis!
  Mielenkiintoinen postaus edellinen virkamiesten käynnistä. Tapiseerausintoa viikonloppuusi! Se on se aloitus se vaikein vaihe;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hyvä Mieli! Käyn aina välillä lukemassa blogiasi. Puuhailet mielenkiintoisia asioita ja teet hyviä kirpputorilöytöjä.

   Tapetointi ei sittenkään pääse alkamaan vielä tänäkään viikonloppuna. Vielä puuttuu yhden seinän viimeistely. Tarvitaan kyllä pitkämielisyyttä tähän hommaan.

   Delete