Sunday, 30 September 2012

Väärä tapetti


Mikään, mikään, ei ole niin vaikeaa kuin tapetin ja maalin valitseminen! Niinpä siinä sitten kävi lisäksi, että meille oli pakattu tapettitehtaalla väärää tapettia mukaan. Epäilimme sitä jo kun kesällä avasimme yhden rullan, mutta asia paljastui kokonaisuudessaan vasta eilen, kun aloimme tapetoida.

Olemme nyt yön yli mutustulleet asiaa olohuoneen seinällä. Kuninkaan sali-tapetti vaihtui Romanssi-nimiseksi. Ei se hullumpi ole ja se nyt laitetaan seinään oli niin tai näin! Ei jaksa enää jahkaamista ja keskeneräisyys ärsyttää. Sitä paitsi mieheni sanoi, että tapetti on ihan hyvä. Niin se onkin myöntelen ja yritän tottua ajatukseen. Itseasiassa mietin jo verhoja.

6 comments:

 1. Oho. Näyttää kyllä kauniilta! Tuo väri sopii kaapin kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se ihan kaunis, mutta aika romanttinen :)

   Delete
 2. Kaunis tapetti, mutta todellakin ymmärrän, jos se on väärä. Ja sitä ei vaihdeta heplosti, vaan katsellaan vuosia. Mukavaa päivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne! Kyllä siihen tottuu ja ihan hyvältä se tulee näyttämään. Ja ei kyllä totisesati ihan heti vaihdeta, kun on niin vaikeaa tehdä valintoja :D Paljon on kauniita tapetteja, mutta se onkin se valinnan vaikeus niistä.

   Delete
 3. Hopsan, mutta ehkä maailma yrittää kertoa jotain? Näin mä ainakin päättelin kun aamulla kippasin dippikastikkeen loput housuilleni. Mun ei ollut määrä syödä sitä. Ehkä maailma valitsi itse sopivimman tapetin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pastorila tekee ihan omia valintojaan kuuntelematta meitä :D Pakko kai se on kohta uskoa.

   Delete